Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13830
|
Название: | Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м’яса |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Молчанова, Наталія Юріївна Фарісєєв, Андрій Геннадійович Тарасенко, Дмитро Сергійович |
Ключевые слова: | інтенсифікація теплопереносу кондуктивне жарення фізичні та електрофізичні методи енергоефективність |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О., Молчанова Н. Ю., Фарісєєв А. Г., Тарасенко Д. С. Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м’яса : монографія / за заг. ред. В. О. Скрипника. ПДАУ, 2024. 274 с. |
Описание: | У монографії на основі аналізу за запропонованою методикою енергетичної і ресурсної ефективності процесів та апаратів жарення м’яса визначені можливі напрямки їх підвищення. Наведена наукова концепція, яка полягає у створенні умов для інтенсифікації теплопереносу шляхом використання під час кондуктивного жарення м’яса різних фізичних і електрофізичних методів електричного струму в поєднанні зі стисненням, стиснення у функц іонально замкненому об’ємі або у функціонально замкнених єм к остях, та результати досліджень дослідно експериментальних зразків апаратів, що її підтверджують.
Для науково педагогічних працівників, аспірантів, магістрантів, наукових працівників та практичних працівників галузі харчових виробництв. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13830 |
ISBN: | 978-617-8231-49-1 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|