Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13831
|
Название: | Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Молчанова, Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | мікробіологічні показники м'ясо із високим вмістом сполучної тканини двостороннє жаріння під тиском |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Скрипник, В. О. Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей / В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) - Полтава: ПДАУ, 2024. С. 56-59. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13831 |
ISBN: | 978-617-8231-69-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|