Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13831

Название: Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Молчанова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: мікробіологічні показники
м’ясо із високим вмістом сполучної тканини
двостороннє жаріння під тиском
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Скрипник, В. О. Дослідження м’яса із високим вмістом сполучної тканини за мікробіологічними показниками після двостороннього жаріння під тиском із використанням функціонально замкнених ємкостей / В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) - Полтава: ПДАУ, 2024. С. 56-59.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13831
ISBN: 978-617-8231-69-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Молчанова Матеріали Всеукраїнський науково-практ інтернет-семінар квітень 2024.pdf895,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь