Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Посібники (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13880

Название: Продукція вівчарства і козівництва
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: вівчарство
козівництво
продуктивність
племінна робота
Дата публикации: 6-Июн-2024
Библиографическое описание: Бургу Ю. Г., Бірта Г. О. Продукція вівчарства і козівництва. Навчальний посібник. 2024. – 189 с.
Аннотация: Висвітлено сучасні тенденції і напрями розвитку вівчарства і козівництва, а саме біологічні, господарсько-корисні, конституційні та продуктивні особливості та породи овець і кіз різних напрямів продуктивності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13880
ISBN: 978-620-6-79673-2
Располагается в коллекциях:Посібники (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Продукція вівчарства і козівництваа.pdf4,94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь