Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13937

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування у місті Хорол Полтавської області
Авторы: Бабенко, Анна Андріївна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: проєкт
технологія
дієтичні консерви
Дата публикации: 24-Июн-2024
Библиографическое описание: Бабенко, А. А. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування у місті Хорол Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Андріївна Бабенко. - Полтава, 2024. - 72 с.
Аннотация: Представлено проєкт будівництва цеху з виробництва консервів для дієтичного харчування на території консервного заводу у місті Хорол Полтавської області
Описание: В організаційно-технологічній частині надано характеристику основної сировини та допоміжних матеріалів; складено графік надходження сировини на виробництво, графік і програму роботи цеху, що забезпечує максимальну завантаженість роботи цеху протягом року і підтверджує правильність підібраного асортименту продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13937
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
HTIb-41_ Babenko A.A..pdf945,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь