Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області |
Авторы: | Косяков, Дмитро Вікторович |
Ключевые слова: | проєкт технологія овочеві натуральні консерви |
Дата публикации: | 24-Июн-2024 |
Библиографическое описание: | Косяков, Д. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Вікторович Косяков. - Полтава, 2024. - 63 с. |
Аннотация: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області |
Описание: | Розрахунково-пояснювальна записка містить 5 розділів: техніко-економічне обґрунтування будівництва цеху з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області, організаційно-технологічна частина, розрахунок та підбір обладнання технологічних ліній, інженерні розрахунки, охорона праці та навколишнього природного середовища |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|