| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області |  
| Авторы:  | Косяков, Дмитро Вікторович |  
| Ключевые слова:  | проєкт технологія овочеві натуральні  консерви |  
| Дата публикации:  | 24-Июн-2024 |  
| Библиографическое описание:  | Косяков, Д. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Вікторович Косяков. - Полтава, 2024. - 63 с. |  
| Аннотация:  | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області |  
| Описание:  | Розрахунково-пояснювальна записка містить 5 розділів: техніко-економічне обґрунтування будівництва цеху з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області, організаційно-технологічна частина, розрахунок та підбір обладнання технологічних ліній, інженерні розрахунки, охорона праці та навколишнього природного середовища |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |