Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області
Авторы: Косяков, Дмитро Вікторович
Ключевые слова: проєкт
технологія
овочеві натуральні консерви
Дата публикации: 24-Июн-2024
Библиографическое описание: Косяков, Д. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Вікторович Косяков. - Полтава, 2024. - 63 с.
Аннотация: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області
Описание: Розрахунково-пояснювальна записка містить 5 розділів: техніко-економічне обґрунтування будівництва цеху з виробництва овочевих натуральних консервів у місті Зміїв Харківської області, організаційно-технологічна частина, розрахунок та підбір обладнання технологічних ліній, інженерні розрахунки, охорона праці та навколишнього природного середовища
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13939
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
HTIb-41_Kosyakov D.V..pdf846,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь