Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13940

Название: Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів
Другие названия: Features of product supplier selection stages for catering for schoolchildren
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Ярошенко, Тетяна миколаївна
Ключевые слова: харчові продукти
критичні точки контролю
НАССР
постачальники
шкільне харчування
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Тюрікова, І., & Ярошенко, Т. (2023). Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів. SWorldJournal, 1(22-01), 102–108. https://doi.org/10.30888/2663-5712.2023-22-01-070
Серия/номер: Part 1;Issue №22
Аннотация: В роботі розглянуто зовнішні фактори, що впливають на процес вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів. Розроблено блок-схему процесу планування закупівель, вибору та затвердження постачальників за результатами досліджень на діючому підприємстві. Проведено порівняльний аналіз і обґрунтовано підхід та етапи вибору постачальників для підприємств, що здійснюють організацію харчування школярів та закладів ресторанного господарства.
Описание: Мета дослідження - проведення аналізу особливостей вибору постачальників продуктів для організації харчування дітей в закладах загальної середньої освіти порівняно із закладами ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13940
ISSN: 2663-5712
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2202-Article Text-1896-1-10-20231227 Ярошенко.pdf811,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь