Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13942
|
Название: | Проєкт ресторану на 90 місць в місті Буча Київської області |
Авторы: | Михайлова, Анастасія Едуардівна |
Ключевые слова: | техніко-економічне обґрунтування концепція закладу ресторан інноваційні ресторанні технології |
Дата публикации: | Июн-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Михайлова, А. Е. Проєкт ресторану на 90 місць в місті Буча Київської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Едуардівна Михайлова. - Полтава, 2024. - 125 с. |
Аннотация: | Проведено маркетингові дослідження, визначено гостьову аудиторію, її сегментацію, позиціонування закладу, розроблено виробничу програму ресторану, компонувальне рішення торговельних, допоміжних, адміністративно-побутових та технічних приміщень. Також розроблено технологічні картки на нову продукцію, з використанням сучасних способів її обробляння. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13942 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|