Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13942

Название: Проєкт ресторану на 90 місць в місті Буча Київської області
Авторы: Михайлова, Анастасія Едуардівна
Ключевые слова: техніко-економічне обґрунтування
концепція закладу
ресторан
інноваційні ресторанні технології
Дата публикации: Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Михайлова, А. Е. Проєкт ресторану на 90 місць в місті Буча Київської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Едуардівна Михайлова. - Полтава, 2024. - 125 с.
Аннотация: Проведено маркетингові дослідження, визначено гостьову аудиторію, її сегментацію, позиціонування закладу, розроблено виробничу програму ресторану, компонувальне рішення торговельних, допоміжних, адміністративно-побутових та технічних приміщень. Також розроблено технологічні картки на нову продукцію, з використанням сучасних способів її обробляння.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13942
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кваліф. робота Михайлової АЕ.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь