Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13998

Название: Проєкт ресторану на 100 місць у місті Полтава
Авторы: Кара, Анна Дмитріївна
Ключевые слова: ресторан
морозиво
парфе
Дата публикации: 26-Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Кара, А. Д. Проєкт ресторану на 100 місць у місті Полтава: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Дмитріївна Кара. - Полтава, 2024. - 87 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13998
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Проєкт ресторану на 100 місць у місті Полтава».pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь