Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14004

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади Полтавської області
Авторы: Жарко, Анна Миколаївна
Ключевые слова: консерви
проект
будівництво
дієтичні консерви
Дата публикации: 27-Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Жарко, А. М. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади Полтавської області»: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Миколаївна Жарко. - Полтава, 2024. - 79 с.
Аннотация: Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту з будівництва переробного підприємства з проектуванням спеціалізованого цеху з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14004
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Жарко Анна група ХТІ-41 заочна.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь