Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14004
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади Полтавської області |
Авторы: | Жарко, Анна Миколаївна |
Ключевые слова: | консерви проект будівництво дієтичні консерви |
Дата публикации: | 27-Июн-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Жарко, А. М. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади Полтавської області»: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Миколаївна Жарко. - Полтава, 2024. - 79 с. |
Аннотация: | Метою кваліфікаційної роботи є розробка проєкту з будівництва переробного підприємства з проектуванням спеціалізованого цеху з виробництва консервів для дієтичного харчування на території Гадяцької територіальної громади. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14004 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|