Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14016

Название: Проєкт ресторану на 66 місць у місті Переяслав Київської області
Авторы: Марченко, Любов Анатоліївна
Ключевые слова: ресторан
технологія
виробничі приміщення
охорона праці
меню
проєкт
Дата публикации: 1-Июл-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Марченко, Л. А. Проєкт ресторану на 66 місць у місті Переяслав Київської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Любов Анатоліївна Марченко. - Полтава, 2024. - 92 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14016
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП - Марченко - Репозит.pdf944,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь