Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14147
|
Название: | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Горобець, Олександра Михайлівна Чоні, Інна Володимирівна |
Ключевые слова: | удосконалення технології функціональні продукти пюре з кизилу, яблук, бананів фізико-хімічні показники десерти для вегетаріанців самбук желатин агар-агар |
Дата публикации: | 30-Апр-2024 |
Издатель: | ПДАУ |
Библиографическое описание: | Бородай А. Б. Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини / А. Б. Бородай, О. М. Горобець, І. В. Чоні // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава: ПДАУ, 2024. С.43-45. |
Аннотация: | У роботі доведено можливість застосування пюре з кизилу при виробництві самбуків із метою розширення асортименту десертів та поліпшення їхнього складу біологічно активними речовинами плодово-ягідної сировини, а також встановлено можливість заміни яєчного білку на бананове пюре без суттєвого впливу на структурно-механічні властивості десерту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14147 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|