Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14147

Название: Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Чоні, Інна Володимирівна
Ключевые слова: удосконалення технології
функціональні продукти
пюре з кизилу, яблук, бананів
фізико-хімічні показники
десерти для вегетаріанців
самбук
желатин
агар-агар
Дата публикации: 30-Апр-2024
Издатель: ПДАУ
Библиографическое описание: Бородай А. Б. Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини / А. Б. Бородай, О. М. Горобець, І. В. Чоні // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава: ПДАУ, 2024. С.43-45.
Аннотация: У роботі доведено можливість застосування пюре з кизилу при виробництві самбуків із метою розширення асортименту десертів та поліпшення їхнього складу біологічно активними речовинами плодово-ягідної сировини, а також встановлено можливість заміни яєчного білку на бананове пюре без суттєвого впливу на структурно-механічні властивості десерту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14147
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Мат. Всеукр. наук-практ інтернет-семінар 2024.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь