Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14148

Название: Вплив харчування на мікробіом кишківника та здоров'я людини
Авторы: Ареф’ев, Віталій Володимирович
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: здоров'я людини
мікробіом
пробіотики
пребіотики
збереження здорової мікрофлори
Дата публикации: 25-Апр-2024
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Ареф’ев В. В. Вплив харчування на мікробіом кишківника та здоров'я людини / В. В. Ареф’ев, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 658-660.
Аннотация: Збереження здорової мікрофлори кишківника є одним із важливих завдань підтримки імунної відповіді організму. Правильне харчування може відновлювати та підтримувати баланс мікро-біому людини на оптимальному рівні, впливати на здоров'я та самопочуття людини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14148
ISBN: 978-966-184-468-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zbirnyk-tez-Арєф єв Бородай.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь