| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14149 |  
 
| Название: | Тенденції та напрямки розвитку стріт-фуду в Україні |  | Авторы: | Багаєв, Євгеній Андрійович Бородай, Анжела Борисівна
 |  | Ключевые слова: | стріт-фуд вуличні заклади ресторанного господарства
 напрямки розвитку стріт фуду
 рослинна їжа та суперфуди
 мультикультурність
 локальні продукти
 зручність і простота
 |  | Дата публикации: | 25-Апр-2024 |  | Издатель: | ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Багаєв Є. А. Тенденції та напрямки розвитку стріт-фуду в Україні / Є. А. Багаєв, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 660-662. |  | Аннотация: | Стріт-фуд в Україні стрімко розвивається, відкриваються нові формати, що витісняють застарілі, змінюють думку споживача про ресторанні послуги в цілому. Разом зі зміною форматів, приходять нові тренди та технології, що також позитивно впливає на розвиток сфери в цілому, кожного окремого закладу зокрема і культуру харчування споживачів. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14149 |  | ISBN: | 978-966-184-468-0 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |