Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14150

Название: Mікробіологічні аспекти якості твердих сирів
Авторы: Рева, Юлія Вікторівна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: мікробіологічні показники
кількість МАФАнМ
тверді сири
збудники псування
Дата публикации: 25-Апр-2024
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 693-696
Аннотация: З кожним роком споживання сиру в Україні збільшується. Натуральні сири мають особливу важливість для забезпечення людини повноцінним харчуванням. Вони мають високу біологічну цінність, містять усі незамінні амінокислоти, є джерелом кальцію. Проведені мікробіологічні дослідження показали, що всі досліджувані зразки твердих сирів за вмістом МАФАнМ, відпові-дають нормам ДСТУ 6003:2008
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14150
ISSN: 978-966-184-468-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zbirnyk-tez-Reva Borodai.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь