Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14152

Название: Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні
Авторы: Яковлєва, Вікторія Юріївна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: національна кухня
гастрономічний екскурс
Дата публикации: 25-Апр-2024
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Яковлєва В. Ю. Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні / В. Ю. Яковлєва, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 707-710.
Аннотация: Кожному з етнографічних районів України властиві свої особливості кухні, зумовлені географічними особливостями, історичними причинами, старовинними та релігійними звичаями. Деякі страви української кухні увійшли до меню міжнародної кухні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14152
ISBN: 978-966-184-468-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zbirnyk-tez-Jakovleva Borodai.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь