|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14152
|
| Название: | Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні |
| Авторы: | Яковлєва, Вікторія Юріївна Бородай, Анжела Борисівна |
| Ключевые слова: | національна кухня гастрономічний екскурс |
| Дата публикации: | 25-Апр-2024 |
| Издатель: | ПУЕТ |
| Библиографическое описание: | Яковлєва В. Ю. Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні / В. Ю. Яковлєва, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 707-710. |
| Аннотация: | Кожному з етнографічних районів України властиві свої особливості кухні, зумовлені географічними особливостями, історичними причинами, старовинними та релігійними звичаями. Деякі страви української кухні увійшли до меню міжнародної кухні. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14152 |
| ISBN: | 978-966-184-468-0 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|