Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14314

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Харків
Авторы: Бочкова, Анастасія Володимирівна
Ключевые слова: переробне підприємство
овочеві консерви
Дата публикации: Июн-2024
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Бочкова, А. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Харків: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Бочкова. - Полтава, 2024. - 19 с.
Аннотация: Метою кваліфікаційної роботи є максимальний випуск овочевих консервів із сировини, яка є у вільному залишку та налаштування потокових ліній виробництва готової продукції. Кваліфікаційною роботою передбачається будівництво цеху з виробництва овочевих консервів. Маркетингові дослідження попиту на консервовану овочеву продукцію та аналіз сировинної зони і приводить до висновку, що краще буде встановити наступні технологічні лінії: лінія з виробництва соку морквяного; лінія з виробництва пюре із листових овочів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14314
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
кваліфікаційна робота бакалавра Бочкова А.В..docx68,41 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь