Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14314
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Харків |
Авторы: | Бочкова, Анастасія Володимирівна |
Ключевые слова: | переробне підприємство овочеві консерви |
Дата публикации: | Июн-2024 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Бочкова, А. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Харків: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Бочкова. - Полтава, 2024. - 19 с. |
Аннотация: | Метою кваліфікаційної роботи є максимальний випуск овочевих консервів із сировини, яка є у вільному залишку та налаштування потокових ліній виробництва готової продукції.
Кваліфікаційною роботою передбачається будівництво цеху з виробництва овочевих консервів.
Маркетингові дослідження попиту на консервовану овочеву продукцію та аналіз сировинної зони і приводить до висновку, що краще буде встановити наступні технологічні лінії:
лінія з виробництва соку морквяного;
лінія з виробництва пюре із листових овочів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14314 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|