Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14336
|
Название: | Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Гайворонська, Зоя Миколаївна |
Ключевые слова: | кавовий шлам бесквітне тісто ресурсозберігаючі технології |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | НУХТ |
Библиографическое описание: | Хомич Г. П. Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста / Г. П. Хомич, З. М. Гайворонська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2024 р. – C.185-187. |
Аннотация: | Метою роботи стала розробка технології борошняних виробів з використанням відходів кавового виробництва. Предмет дослідження - кавовий шлам у борошняних виробах з бісквітного тіста. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14336 |
ISBN: | 978-966-612-346-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|