Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14336

Название: Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Гайворонська, Зоя Миколаївна
Ключевые слова: кавовий шлам
бесквітне тісто
ресурсозберігаючі технології
Дата публикации: 2024
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Хомич Г. П. Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста / Г. П. Хомич, З. М. Гайворонська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2024 р. – C.185-187.
Аннотация: Метою роботи стала розробка технології борошняних виробів з використанням відходів кавового виробництва. Предмет дослідження - кавовий шлам у борошняних виробах з бісквітного тіста.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14336
ISBN: 978-966-612-346-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Хомич_Гайворонська_Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста_2024.pdf563,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь