Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14355

Название: Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету
Авторы: Гередчук, А. М.
Чугуєвець, О. А.
Ключевые слова: паштет
вторинна сировина
макухи олійного насіння
Дата публикации: 2024
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Гередчук А. М. Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету / А. М. Гередчук, О. А. Чугуєвець // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : Програма та тези матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2024 р. – С. 82-83
Аннотация: Результати досліджень свідчать, що за рахунок обґрунтованого комбінування печінки нутрії та крафтових макух, можна отримати паштети зі збалансованим вмістом білків, жирів і вуглеводів, на що будуть спрямовані подальші дослідження.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14355
ISBN: 978-966-612-336-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2024 - тези Гередчук Чугуєвець.pdf716,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь