Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14401
|
Название: | Розроблення рецептур дієтичних холодних соусів |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Бутко, Ростислав Андрійович |
Ключевые слова: | соус пісна продукція |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Бутко Р. А. Розроблення рецептур дієтичних холодних соусів / Р. А. Бутко, А. М. Гередчук // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науководослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 665-666. |
Аннотация: | Проведено дослідження, метою яких було створення рецептур холодних соусів на олійній основі без додавання тваринної сировини, що дозволить рекомендувати дану продукцію як дієтичну альтернативу майонезу.
Крім того такий соус може використовуватися в піст. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14401 |
ISBN: | 978-966-184-468-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|