Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14404
|
Название: | Розроблення рецептури безлактозного заварного крему |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Юрко, Яна Олександрівна |
Ключевые слова: | заварний крем вівсяний рослинний напій |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Юрко Я. О. Розроблення рецептури безлактозного заварного крему / Я. О. Юрко, А. М. Гередчук // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науководослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 706-707. |
Аннотация: | Метою наукових досліджень було розроблення безлактозного (безмолочного) заварного крему, який можна використовувати для виготовлення тортів, тістечок чи фруктових десертів.
До складу модельного зразка крему було включено напій вівсяний, жовток яєчний, цукор, крохмаль кукурудзяний, какао масло
натуральне, ванілін. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14404 |
ISBN: | 978-966-184-468-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|