Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14404

Название: Розроблення рецептури безлактозного заварного крему
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Юрко, Яна Олександрівна
Ключевые слова: заварний крем
вівсяний рослинний напій
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Юрко Я. О. Розроблення рецептури безлактозного заварного крему / Я. О. Юрко, А. М. Гередчук // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науководослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 706-707.
Аннотация: Метою наукових досліджень було розроблення безлактозного (безмолочного) заварного крему, який можна використовувати для виготовлення тортів, тістечок чи фруктових десертів. До складу модельного зразка крему було включено напій вівсяний, жовток яєчний, цукор, крохмаль кукурудзяний, какао масло натуральне, ванілін.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14404
ISBN: 978-966-184-468-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2024 - Студ конф - Гередчук Юрко.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь