Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14528

Название: Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості
Авторы: Ставицький, Олександр Олегович
Ключевые слова: біотехнології
вершкове масло
якість
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Ставицький, О. О. Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Олександр Олегович Ставицький. - Полтава, 2024. - 69 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14528
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ставицький О. Вершкове масло.pdf4,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь