Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14529

Название: Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива
Авторы: Кузнецов, Тимофій Сергійович
Ключевые слова: біотехнологія
пиво
ринок
якість
мікробіологія
асортимент
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Кузнецов, Т. С. Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Тимофій Сергійович Кузнецов. - Полтава, 2024. - 67 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14529
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кузнецов Т. Пиво.pdf4,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь