Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14612

Название: Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна
Авторы: Суботська, Анфіса Сергіївна
Ключевые слова: глютен
булочки
безглютенові вироби
рисове борошно
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Суботська, А. С. Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анфіса Сергіївна Суботська. - Полтава, 2025. - 42 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена розробленню технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна. У роботі проведено дослідження проблем використання безглютенового борошна в кондитерській промисловості. Особливу увагу приділено аналізу властивостей борошна із рису та кунжуту, а також їх впливу на структуру, текстуру, смакові якості та поживну цінність готових виробів. Вивчено особливості формування тіста за відсутності глютену, оскільки саме цей компонент відповідає за еластичність і формостійкість виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14612
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна.pdf640,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь