Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14612
|
Название: | Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна |
Авторы: | Суботська, Анфіса Сергіївна |
Ключевые слова: | глютен булочки безглютенові вироби рисове борошно |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Суботська, А. С. Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анфіса Сергіївна Суботська. - Полтава, 2025. - 42 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання безглютенового борошна.
У роботі проведено дослідження проблем використання безглютенового борошна в кондитерській промисловості. Особливу увагу приділено аналізу властивостей борошна із рису та кунжуту, а також їх впливу на структуру, текстуру, смакові якості та поживну цінність готових виробів. Вивчено особливості формування тіста за відсутності глютену, оскільки саме цей компонент відповідає за еластичність і формостійкість виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14612 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|