Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14677

Название: Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини
Авторы: Богинський, Максим Вячеславович
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
вторинна рослинна сировина
порічка
вичавки
харчова й біологічна цінність
пектинові речовини
пористість
кислотність
вологість
Дата публикации: 17-Янв-2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Богинський М.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини. Рукопис. 90 с.
Аннотация: Метою роботи є наукове обґрунтування і практичне впровадження технології хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14677
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KР Богинський М В.pdf677,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь