Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14678

Название: Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
Авторы: Щербань, Тарас Олегович
Ключевые слова: маринад
сік ананасу
сік аличі
сік вишні
свинина
хімічний склад
технологічні показники
органолептичні показники
Дата публикации: 17-Янв-2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Щербань Тарас Олегович. Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. Рукопис. 100 с.
Аннотация: Метою роботи є удосконалення технології маринадів для м'ясних страв із свинини з метою покращення органолептичних і технологічних характеристик напівфабрикатів та готових страв за рахунок використання натуральних рослинних інгредієнтів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14678
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KP Щербань T.pdf1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь