Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14678
|
Название: | Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |
Авторы: | Щербань, Тарас Олегович |
Ключевые слова: | маринад сік ананасу сік аличі сік вишні свинина хімічний склад технологічні показники органолептичні показники |
Дата публикации: | 17-Янв-2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Щербань Тарас Олегович. Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. Рукопис. 100 с. |
Аннотация: | Метою роботи є удосконалення технології маринадів для м'ясних страв із свинини з метою покращення органолептичних і технологічних характеристик напівфабрикатів та готових страв за рахунок використання натуральних рослинних інгредієнтів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14678 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|