Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679

Название: Удосконалення технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
Авторы: Яцун, Євгеній Олександрович
Ключевые слова: хліб
нетрадиційна рослинна сировина
суперфуди
борошно
якість
безпека
технологія
удосконалення
Дата публикации: 17-Янв-2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Яцун Є.О. Удосконалення технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. Рукопис. 82 с.
Аннотация: Метою роботи є наукове обґрунтування і практичне впровадження технології хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності, розширення асортименту
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KР Яцун Є.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь