| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679 |  
 
| Название: | Удосконалення технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |  | Авторы: | Яцун, Євгеній Олександрович |  | Ключевые слова: | хліб нетрадиційна рослинна сировина
 суперфуди
 борошно
 якість
 безпека
 технологія
 удосконалення
 |  | Дата публикации: | 17-Янв-2025 |  | Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |  | Библиографическое описание: | Яцун Є.О. Удосконалення  технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. Рукопис. 82 с. |  | Аннотация: | Метою роботи є наукове обґрунтування і практичне впровадження технології хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності, розширення асортименту |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |