Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679
|
Название: | Удосконалення технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |
Авторы: | Яцун, Євгеній Олександрович |
Ключевые слова: | хліб нетрадиційна рослинна сировина суперфуди борошно якість безпека технологія удосконалення |
Дата публикации: | 17-Янв-2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Яцун Є.О. Удосконалення технології хліба за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини. Рукопис. 82 с. |
Аннотация: | Метою роботи є наукове обґрунтування і практичне впровадження технології хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності, розширення асортименту |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14679 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|