Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14730
|
Название: | Use of rice flour in the production technology of combined food products based on meat raw materials |
Авторы: | Nakonechna, Yu. G. Nedovis, S. Yu. |
Ключевые слова: | Rice flour meat |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Nakonechna, Yu. G. Use of rice flour in the production technology of combined food products based on meat raw materials / Yu. G. Nakonechna, S. Yu. Nedovis // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024. С. 175-177. |
Серия/номер: | УДК 664:001.895; |
Описание: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 24.12.2024 р. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14730 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|