Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14731
|
Название: | Prospects for the use of gluten-free flour in yeast dough products |
Авторы: | Nakonechna, Yu. G. Subotska, A. S. |
Ключевые слова: | Rice flour gluten |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Nakonechna, Yu. G. Prospects for the use of gluten-free flour in yeast dough products / Yu. G. Nakonechna, A. S. Subotska // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024. С. 63-65. |
Описание: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 24.12.2024 р. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14731 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|