Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14739

Название: Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects
Авторы: Kaplina, T.
Rogovaja, N.
Kaplina, A.
Volodko, O.
Myronov, D.
Kyrnis, N.
Dudnyk, S.
Rybakova, S.
Дата публикации: 2025
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects : monograph / [T. Kaplina, N. Rogovaja, A. Kaplina and others]. – Poltava : PUET, 2025. – 271 p.
Аннотация: The monograph deals with theoretical and practical principles of quality of hotel and restaurant industry products as a component of competitiveness of enterprises. It is intended for students of economic and service specialities, in particular “Hotel and restaurant business” of all forms of education, postgraduate students, research and teaching staff, representatives of the hotel and restaurant industry, public authorities.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14739
ISBN: 978-966-184-456-7
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Quality of products of hotel and restaurant business theoretical and practical aspects.pdf3,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь