Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14752

Название: Розширення асортименту веганських десертів за рахунок використання аквафаби
Авторы: Горобець, Олександра Михайлівна
Обревко, Євген
Issue Date: 2024
Серия/номер: Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024.;с. 150-152
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14752
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Горобець 3.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback