Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14757

Название: Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішення
Авторы: Левченко, Юлія Вікторівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Левченко, Ю. В. Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішення / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава: ПДАУ, 2024. С. 59-62.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14757
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
левчнко ляшко.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь