Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14758

Название: Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Чоні, Інна Володимирівна
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Бородай, А. Б. Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини / А. Б. Бородай, О. М. Горобець, І. В. Чоні // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-семінару (Полтава, 30 квітня 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава: ПДАУ, 2024. С. 43-46.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14758
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
горобець бородай семінар.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь