Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14913
|
Название: | Модифікація технологічних характеристик фаршів із м'яса птиці |
Авторы: | Олійник, Л.Б. Гуменюк, А.О. Лазарик, Г.Ю. |
Ключевые слова: | модифікація, фарші, м’ясні вироби, курятина, качатина, індичатина, хеномелес, хімічний склад, рН |
Дата публикации: | 2019 |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень модифікації технологічних властивостей фаршів із м'яса птиці (курятини, індичатини, качатини) за рахунок введення у м’ясні системи відходів переробки хеномелесу (вичавки). Встановлено, що добавки із вичавок хеномелесу дозволяють модифікувати технологічні якості фаршів із м’яса птиці, збільшувати вихід готових виробів та покращувати органолептику страв із них |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14913 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|