Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14913

Название: Модифікація технологічних характеристик фаршів із м'яса птиці
Авторы: Олійник, Л.Б.
Гуменюк, А.О.
Лазарик, Г.Ю.
Ключевые слова: модифікація, фарші, м’ясні вироби, курятина, качатина, індичатина, хеномелес, хімічний склад, рН
Дата публикации: 2019
Аннотация: У статті наведено результати досліджень модифікації технологічних властивостей фаршів із м'яса птиці (курятини, індичатини, качатини) за рахунок введення у м’ясні системи відходів переробки хеномелесу (вичавки). Встановлено, що добавки із вичавок хеномелесу дозволяють модифікувати технологічні якості фаршів із м’яса птиці, збільшувати вихід готових виробів та покращувати органолептику страв із них
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14913
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття Гуменюк Лазарик Сафонов.doc136,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь