Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14915
|
Название: | Перспективи використання макухи олійного насіння в технологіях оздоровчих продуктів |
Авторы: | Гередчук, А. М. Березкін, А. О. Разборський, Я. В. |
Ключевые слова: | макуха |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Гередчук А. М., Березкін А. О., Разборський Я. В. Перспективи використання макухи олійного насіння в технологіях оздоровчих продуктів // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава, ПДАУ, 2024. – С. 106–107. |
Аннотация: | У роботі було досліджено хімічний склад макух з гарбузового, льняного і конопляного насіння, які отримують після виготовлення крафтових сиродавлених олій. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14915 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|