Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14916
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ РЕСТОРАННОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Авторы: | Гередчук, А. М. Бешта, О. В. Кучер, О. Г. |
Ключевые слова: | терен шовковиця |
Дата публикации: | 3-Май-2025 |
Аннотация: | Метою наукових досліджень було розроблення рецептур солодких страв
і соусів з підвищеною харчовою цінністю, яка досягалася за рахунок
введення дикорослої сировини. До рецептур «Соус солодкий молочний» та
«Самбук яблучний» було введено терново-шовковичне пюре, яке отримували
протиранням попередньо пробланшованих заморожених плодів терену
колючого і шовковиці чорної. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14916 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|