Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14919

Название: Інноваційний метод отримання функціональних напоїв
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Плахотін, Валентин Якович
Ключевые слова: біологічно активні речовини
L-аскорбінова кислота
фенольні сполуки
функціональні продукти
гіпобаричні умови
вакуумування
Дата публикации: 2012
Издатель: ДонНУЕТ
Библиографическое описание: Суткович Т. Ю. Інноваційний метод отримання функціональних напоїв / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 295–300.
Аннотация: У статті наведено результати експериментальних досліджень з розроблення технології отримання напоїв на основі яблучного соку, збагаченого екстрактом вичавок чорниці. Досліджено вплив гіпобаричних умов за попереднього оброблення яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин соків, що отримали. Розроблено функціональний напій на основі яблучного соку, збагачений екстрактом вичавок чорниці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14919
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Суткович Т. Ю., Плахотін В. Я._Інноваційний метод отримання функціональних напоїв.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь