Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14919
|
Название: | Інноваційний метод отримання функціональних напоїв |
Авторы: | Суткович, Тетяна Юліанівна Плахотін, Валентин Якович |
Ключевые слова: | біологічно активні речовини L-аскорбінова кислота фенольні сполуки функціональні продукти гіпобаричні умови вакуумування |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | ДонНУЕТ |
Библиографическое описание: | Суткович Т. Ю. Інноваційний метод отримання функціональних напоїв / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 295–300. |
Аннотация: | У статті наведено результати експериментальних досліджень з розроблення технології отримання напоїв на основі яблучного соку, збагаченого екстрактом вичавок чорниці. Досліджено вплив гіпобаричних умов за попереднього оброблення яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин соків, що отримали. Розроблено функціональний напій на основі яблучного соку, збагачений екстрактом вичавок чорниці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14919 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|