Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14920
|
Название: | Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства |
Авторы: | Гередчук, А. М. Давидович, А. В. Яровиков, С. С. |
Ключевые слова: | кафе |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Гередчук А. М., Давидович А. В., Яровиков С. С. Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава, ПДАУ, 2024. – С. 312–313. |
Аннотация: | Під час наукових досліджень було розроблено рецептури ресторанної продукції на основі соєвого напою з додаванням рослинних збагачувачів (пюре шовковиці, ожини і смородини, сублімованого порошку буряка, різних видів борошна), які дозволили поліпшити органолептичні показники і підвищити її поживну цінність |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14920 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|