Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14920

Название: Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства
Авторы: Гередчук, А. М.
Давидович, А. В.
Яровиков, С. С.
Ключевые слова: кафе
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Гередчук А. М., Давидович А. В., Яровиков С. С. Розширення асортименту безлактозної продукції для закладів ресторанного господарства // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава, ПДАУ, 2024. – С. 312–313.
Аннотация: Під час наукових досліджень було розроблено рецептури ресторанної продукції на основі соєвого напою з додаванням рослинних збагачувачів (пюре шовковиці, ожини і смородини, сублімованого порошку буряка, різних видів борошна), які дозволили поліпшити органолептичні показники і підвищити її поживну цінність
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14920
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2024 - тези ПДАУ, магістри 3.pdf1,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь