Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981
|
Название: | Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі |
Авторы: | Положишникова, Людмила Олександрівна Солод, І.С. |
Ключевые слова: | технологія, мармелад з цибулі, смородина, кизил, щавель, пюре |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | У роботі розглянуто питання розробки мармеладу
з ріпчастої цибулі, який використовується як складова при подачі страв. Обґрунтовано застосування цибулі жовтого кольору.
Наведено технологію мармеладу, яка передбачає бланшування
цибулі та її витримування, введення пюре з чорної смородини,
щавлю або кизилу, введення цукру та варіння до прозорості
цибулі, розкладання по банкам, охолодження. Запропоновані похідні мармелади, варіювання смакових властивостей яких досягається за рахунок використання спецій та приправ |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981 |
ISSN: | 978-966-184-363-8 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|