Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981

Название: Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі
Авторы: Положишникова, Людмила Олександрівна
Солод, І.С.
Ключевые слова: технологія, мармелад з цибулі, смородина, кизил, щавель, пюре
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: У роботі розглянуто питання розробки мармеладу з ріпчастої цибулі, який використовується як складова при подачі страв. Обґрунтовано застосування цибулі жовтого кольору. Наведено технологію мармеладу, яка передбачає бланшування цибулі та її витримування, введення пюре з чорної смородини, щавлю або кизилу, введення цукру та варіння до прозорості цибулі, розкладання по банкам, охолодження. Запропоновані похідні мармелади, варіювання смакових властивостей яких досягається за рахунок використання спецій та приправ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981
ISSN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Солод І.С.pdf710,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь