Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981

Название: Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі
Авторы: Солод, Ігор Сергійович
Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: технологія
мармелад з цибулі
смородина
кизил
щавель
пюре
technology
marmalade with onions
currants
cornel
sorrel
berry puree
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Солод І. С., Положишникова Л. О. Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі // Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 305–308.
Аннотация: У роботі розглянуто питання розробки мармеладу з ріпчастої цибулі, який використовується як складова при подачі страв. Обґрунтовано застосування цибулі жовтого кольору. Наведено технологію мармеладу, яка передбачає бланшування цибулі та її витримування, введення пюре з чорної смородини, щавлю або кизилу, введення цукру та варіння до прозорості цибулі, розкладання по банкам, охолодження. Запропоновані похідні мармелади, варіювання смакових властивостей яких досягається за рахунок використання спецій та приправ.
The article examined the nutrition of cutting marmalade for onions, like a warehouse like a warehouse when serving. Primed the use of yellow bow. The technology of marmalade was introduced, such as transferring the blanching onion and rye maturation, pureed with blackcurrant puree, regret a dogwood, introduced sugar and cooking until the onion is browned, laid out on the banks, refrigerated. It is reserved for the marmalade, varied juvenile power by using special seasonings.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14981
ISSN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Солод І.С.pdf710,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь