Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14988

Название: РЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
Авторы: Кущ, Лариса Іванівна
Сальна, Дарія
Ключевые слова: ресторанний бізнес
інновації
Інтерактивне меню
QR-код
система «on-line»
Тепан-шоу
Дата публикации: 10-Фев-2022
Издатель: Полтава: ЦФЕНД,
Библиографическое описание: Економіка, фінанси, облік та право: теорія, методологія, концепції розвитку: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 10 лютого 2022 р.). Полтава: ЦФЕНД, 2022. С. 44-46
Серия/номер: УДК 338.488:640.43(477);
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14988
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Економіка, фінанси, облік та право теорія, методологія, концепції розвитку збірник.pdf1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь