Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992

Название: Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Білоусько, Олександр Андрійович
Шаповал, Ніна Іванівна
Кущ, Лариса Іванівна
Дата публикации: 2008
Издатель: Київ "Центр учбової літератури"
Библиографическое описание: Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня / навчальний посібник для студентів вузів / Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал, Л.І.Кущ [та інш.] — К. Центр учбової літератури, 2008 — 280 с.+ 6 арк. фотоіл. с.
Серия/номер: ББК 36.99я73 Т38;УДК 641.5(075.8)
Аннотация: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992
ISBN: 978-966-364-743-2
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Полт.кухня 1.pdfтитул5,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Полт.кухня 2.pdfтитул с.22,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Полт.кухня 3.pdfзміст3,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Полт.кухня 4.pdfпередмова3,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Полт.кухня 5.pdfостання стор.3,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь