Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992
|
Название: | Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Білоусько, Олександр Андрійович Шаповал, Ніна Іванівна Кущ, Лариса Іванівна |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Київ "Центр учбової літератури" |
Библиографическое описание: | Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня / навчальний посібник для студентів вузів / Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал, Л.І.Кущ [та інш.] — К. Центр учбової літератури, 2008 — 280 с.+ 6 арк. фотоіл. с. |
Серия/номер: | ББК 36.99я73 Т38;УДК 641.5(075.8) |
Аннотация: | Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992 |
ISBN: | 978-966-364-743-2 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|