Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15066

Название: ВПЛИВ ВИХРОВОГО ШАРУ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ
Авторы: Капліна, Т.В
Положишникова, Л.О.
Дата публикации: 2009
Издатель: Одеська національна академія харчових технологій
Аннотация: Робота присвячена дослідженню впливу вихрового шару феромагнітних частинок електро- магнітного поля (ВШФЧ+ЕМП) на показники якості олії соняшникової рафінованої дезодорованої, що використовується для приготування соусів емульсійного типу, емульсії для змащування хлібопекарських форм, для приготування комбінованих емульсій для пісочного печива. Визначено раціональний інтервал такого виду обробки, який не викликає зміни якісних показників олії. Встановлено вплив ВШФЧ+ЕМП на структурні показники соняшникової олії у залежності від тривалості обробки
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15066
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ОНАХТ 2009.pdf186,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь