Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15069
|
Название: | Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту |
Авторы: | Положишникова, Людмила Олександрівна Положишникова, Ольга Іванівна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби масляний бісквіт вівсяні висівки насіння льону |
Дата публикации: | 14-Апр-2016 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 45 с. |
Аннотация: | Розглянуто питання перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини (вівсяних висівок та насіння льону) при виробництві борошняних кондитерських виробів з масляного бісквіту. Це дає можливість розширити асортимент виробів та підвищити їх поживну цінність |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15069 |
ISBN: | 978-966-184-226-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|