Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15069

Название: Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту
Авторы: Положишникова, Людмила Олександрівна
Положишникова, Ольга Іванівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
масляний бісквіт
вівсяні висівки
насіння льону
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 45 с.
Аннотация: Розглянуто питання перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини (вівсяних висівок та насіння льону) при виробництві борошняних кондитерських виробів з масляного бісквіту. Це дає можливість розширити асортимент виробів та підвищити їх поживну цінність
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15069
ISBN: 978-966-184-226-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
300239675-1-3_merged.pdf1,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь