Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15079

Название: METHODS FOR PRESERVING FERMENTED BIRCH JUICE
Авторы: Rogova, N.
Volod'ko, O.
Ключевые слова: зброджений березовий сік, спонтанне бродіння, ферментація березового соку
Дата публикации: 2020
Издатель: Journal of science.Lyon
Аннотация: У статті розглянуто питання використання консервуючої дії молочної кислоти при молочнокислій ферментації березового соку чистими культурами бактерій, що дозволяє застосування менш суворих режимів теплової обробки соку, збільшення термінів його переробки, кращого зберігання цінних харчових речовин.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15079
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lyon_8.pdf1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь