Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15079
|
Название: | METHODS FOR PRESERVING FERMENTED BIRCH JUICE |
Авторы: | Rogova, N. Volod'ko, O. |
Ключевые слова: | зброджений березовий сік, спонтанне бродіння, ферментація березового соку |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Journal of science.Lyon |
Аннотация: | У статті розглянуто питання використання консервуючої дії молочної кислоти при молочнокислій
ферментації березового соку чистими культурами бактерій, що дозволяє застосування менш суворих режимів теплової обробки соку, збільшення термінів його переробки, кращого зберігання цінних харчових
речовин. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15079 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|