Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15314

Название: Розроблення елементів системи управління безпечністю на виробництві гнучкої упаковки для фасування дитячого харчування на потужності ТОВ «ГУАЛАПАК Україна»
Другие названия: Development of elements of the safety management system in the production of flexible packaging for baby food packaging at the capacity of LLC "GUALAPAK Ukraine"
Авторы: Свєташов, Вадим Миколайович
Ключевые слова: система безпечності
гнучка упаковка
керуючі процедури HACCP
небезпечні чинники
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Свєташов В. М. Розроблення елементів системи управління безпечністю на виробництві гнучкої упаковки для фасування дитячого харчування на потужності ТОВ «ГУАЛАПАК Україна»: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології освітня програма Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції / Вадим Миколайович Свєташов. - Полтава, 2025. - 88 с.
Аннотация: Мета роботи - розроблення елементів системи управління безпечністю на виробництві гнучкої упаковки для фасування дитячого харчування на потужності ТОВ «ГУАЛАПАК Україна». Об’єкт дослідження – технологія виробництва гнучкої упаковки для фасування дитячого харчування. Методи дослідження – аналіз, емпіричний, узагальнення, логістичний, моделювання, експертний, порівняння, дерево рішень, інструменти управління та контролю безпечності. У роботі надано результати теоретичних досліджень щодо галузі пакувальних матеріалів, системи НАССР для пакування харчових продуктів та державного регулювання галузі. Обґрунтовано необхідність запровадження системи НАССР на виробництві гнучкого пакування для фасування дитячого харчування на ТОВ «ГУАЛАПАК УКРАЇНА». Описано технологію виробництва гнучкої упаковки. Розроблено блок-схему технологічно процесу виробництва гнучкої упаковки. Ідентифіковано небезпечні ризики, характерні для виробництва гнучкої упаковки -хімічні, мікробіологічні і фізичні. Визначено ймовірність виникнення небезпечного ризику та оцінено його можливий вплив на організм людини. Визначено відсутність критичних точок контролю на виробництві та описати керуючі процедури HACCP у системі безпеки та якості. Наведено заходи, які забезпечують санітарну і виробничу безпеку на виробництві. Отримані результати можуть бути використані як інформаційне джерело іншими операторами відповідної галузі в процесі розроблення системи безпечності для виробництва гнучкої упаковки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15314
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КР_Свєташов В.М..pdf1,34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь