Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15315
|
Название: | Удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія» |
Другие названия: | Improvement of the HACCP system for the production of cottage cheese dessert for the market operator TM "Harmony" |
Авторы: | Опря, Марина Сергіївна |
Ключевые слова: | система управління безпечності десерт сирковий контрольні і критичні точки моніторинг |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Опря М. С. Удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія»: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології освітня програма Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції / Марина Сергіївна Опря. - Полтава, 2025. - 77 с. |
Аннотация: | Мета роботи - удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія».
Об’єкт дослідження – безпечність виробництва десерту сиркового за вимогами НАССР у ТМ «Гармонія». Методи досліджень – аналіз ризиків, дерево рішень для визначення критичних контрольних точок, експертний.
У роботі представлено теоретичні дослідження напрямків розвитку кисломолочних продуктів та специфіку впровадження системи НАССР на молочному підприємстві. Проведеним аналізом належного стану території потужності та приміщень ТМ «Гармонія» доведено їх відповідність програмам-передумовам. Складено групу НАССР відповідно до вимог персоналу. Здійснено аналіз небезпечних чинників. Наведено інформацію про продовольчу сировину і готовий харчовий продукт. Складено апаратурно-технологічну схему виробництва молока пастеризованого та описано технологічні процеси. Здійснено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників для виробництва десерту сиркового. Визначено критичні точки контролю. Обґрунтовано критичні межі для КТК, розроблено НАССР-план та систему моніторингу на етапах виробництва. Наведено заходи з забезпечення санітарної і виробничої безпеки, а також управління відходами на виробництві. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15315 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|