Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15315

Название: Удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія»
Другие названия: Improvement of the HACCP system for the production of cottage cheese dessert for the market operator TM "Harmony"
Авторы: Опря, Марина Сергіївна
Ключевые слова: система управління безпечності
десерт сирковий
контрольні і критичні точки
моніторинг
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Опря М. С. Удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія»: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології освітня програма Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції / Марина Сергіївна Опря. - Полтава, 2025. - 77 с.
Аннотация: Мета роботи - удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового для оператора ринку ТМ «Гармонія». Об’єкт дослідження – безпечність виробництва десерту сиркового за вимогами НАССР у ТМ «Гармонія». Методи досліджень – аналіз ризиків, дерево рішень для визначення критичних контрольних точок, експертний. У роботі представлено теоретичні дослідження напрямків розвитку кисломолочних продуктів та специфіку впровадження системи НАССР на молочному підприємстві. Проведеним аналізом належного стану території потужності та приміщень ТМ «Гармонія» доведено їх відповідність програмам-передумовам. Складено групу НАССР відповідно до вимог персоналу. Здійснено аналіз небезпечних чинників. Наведено інформацію про продовольчу сировину і готовий харчовий продукт. Складено апаратурно-технологічну схему виробництва молока пастеризованого та описано технологічні процеси. Здійснено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників для виробництва десерту сиркового. Визначено критичні точки контролю. Обґрунтовано критичні межі для КТК, розроблено НАССР-план та систему моніторингу на етапах виробництва. Наведено заходи з забезпечення санітарної і виробничої безпеки, а також управління відходами на виробництві.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15315
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КР_Опря М.С..pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь