Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15318
|
Название: | Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки |
Другие названия: | Features of organization of work on the development of the HACCP system in the production of flexible packaging |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Світашов, Влалислав Tiurikova, Inna Svetashov, Vladislav |
Ключевые слова: | система НАССР робоча група НАССР гнучке пакування HACCP system HACCP working group flexible packaging |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Sergeieva&Co |
Библиографическое описание: | Тюрікова І. С., Свєташов В. М. Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки // International periodic scientific journal Modern engineering and innovative technologies. - 2025. - Issue №37, Part 1. - C. 128-134. - DOI 10.30890/2567-5273 |
Аннотация: | Мета дослідження – розглянути особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки.
Для виконання поставленої мети необхідно вивчити певні умови, що забезпечують впровадження ефективної системи НАССР (далі, Система); визначити вимоги до групи НАССР (далі, Група) та її діяльності; розробити склад Групи для діючої потужності з виробництва гнучкої упаковки та визначити її завдання; визначити роль вищого керівництва у Системі.
Впровадження системи НАССР у різних галузях харчової промисловості має свої особливості. У статті приділено увагу організації впровадження системи НАССР на українському підприємстві, яке займається виробництвом упаковки для харчової продукції. Наведено характерні умови для забезпечення впровадження ефективної системи НАССР. Визначено вимоги до групи НАССР, її діяльності та взаємозв’язок з вищим керівництвом для результативного функціонування системи безпечності. The introduction of the HACCP system in various branches of the food industry has
its own characteristics. The article pays attention to the organization of the implementation of the
HACCP system at a Ukrainian enterprise that is engaged in the production of packaging for food
products. The characteristic conditions for ensuring the implementation of an effective HACCP
system are given. The requirements for the HACCP group, its activities and the relationship with
senior management for the effective functioning of the safety system are defined. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15318 |
ISSN: | 2567-5273 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|