Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15318

Название: Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки
Другие названия: Features of organization of work on the development of the HACCP system in the production of flexible packaging
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Світашов, Влалислав
Tiurikova, Inna
Svetashov, Vladislav
Ключевые слова: система НАССР
робоча група НАССР
гнучке пакування
HACCP system
HACCP working group
flexible packaging
Дата публикации: 2025
Издатель: Sergeieva&Co
Библиографическое описание: Тюрікова І. С., Свєташов В. М. Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки // International periodic scientific journal Modern engineering and innovative technologies. - 2025. - Issue №37, Part 1. - C. 128-134. - DOI 10.30890/2567-5273
Аннотация: Мета дослідження – розглянути особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки. Для виконання поставленої мети необхідно вивчити певні умови, що забезпечують впровадження ефективної системи НАССР (далі, Система); визначити вимоги до групи НАССР (далі, Група) та її діяльності; розробити склад Групи для діючої потужності з виробництва гнучкої упаковки та визначити її завдання; визначити роль вищого керівництва у Системі. Впровадження системи НАССР у різних галузях харчової промисловості має свої особливості. У статті приділено увагу організації впровадження системи НАССР на українському підприємстві, яке займається виробництвом упаковки для харчової продукції. Наведено характерні умови для забезпечення впровадження ефективної системи НАССР. Визначено вимоги до групи НАССР, її діяльності та взаємозв’язок з вищим керівництвом для результативного функціонування системи безпечності.
The introduction of the HACCP system in various branches of the food industry has its own characteristics. The article pays attention to the organization of the implementation of the HACCP system at a Ukrainian enterprise that is engaged in the production of packaging for food products. The characteristic conditions for ensuring the implementation of an effective HACCP system are given. The requirements for the HACCP group, its activities and the relationship with senior management for the effective functioning of the safety system are defined.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15318
ISSN: 2567-5273
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
161-311-PB_Свєташов_тільки стаття.pdf783,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь