Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15322

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва плодоовочевих консервів на території Решетилівської територіальної громади Полтавської області
Авторы: Федоренко, Маргарита Миколаївна
Ключевые слова: проєкт
виробництво
фруктові консерви
цех
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Федоренко М. М. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва плодоовочевих консервів на території Решетилівської територіальної громади Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології освітня програма Харчові технології та інженерія / Маргарита Миколаївна Федоренко. - Полтава, 2025. - 60 с.
Аннотация: Актуальність виробництва плодоовочевих консервів обумовлена потребою у збереженні врожаю плодів та овочів, забезпеченні населення корисною продукцією впродовж усього року, а також стабільним попитом на натуральні продукти з тривалим терміном зберігання. Це сприяє розвитку переробної промисловості та зменшенню втрат сільськогосподарської сировини. Тому будівництво цеху плодоовочевих консервів на території Решетилівської територіальної громади Полтавської області дозволить забезпечити максимальне використання сировинного потенціалу регіону та наповнити ринок продукцією, на яку існує сталий попит. Особлива увага приділена організаційно-технологічній частині, де надано характеристику основної сировини та допоміжних матеріалів; складено графік надходження сировини на виробництво, графік і програму роботи цеху, що забезпечує максимальну завантаженість роботи цеху протягом року і підтверджує правильність підібраного асортименту продукції. Наведені продуктові розрахунки і розрахунки технологічного обладнання підтверджують правильність вибору технологічного обладнання. Під час вибору технологічного обладнання враховували новизну обладнання та його тепло- і енергоекономічність. На запроектованих лініях використане сучасне спеціалізоване обладнання, а саме, контейнеро- і ящикоперекидачі, машини для миття сировини, машину для нарізання яблук і очищення від насіннєвої камери, а також дробарки, протиральні машини, кожухотрубний підігрівач, автоматичні наповнювачі, паровакуумні закупорювальні машини та ін., що забезпечить високу ступінь механізації і автоматизації процесів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15322
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КР_Феоренко М.М..pdf903,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь