Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15325
|
Название: | Переваги впровадження систем управління якістю і безпечністю харчової продукції |
Авторы: | Демченко, Тетяна Сергіївна Тюрікова, Інна Станіславівна Леменник-Ломська, А. А. |
Ключевые слова: | система безпечності та якості харчова промисловість |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Демченко Т. С., Тюрікова І. С., Леменник-Ломська А. А. Переваги впровадження систем управління якістю і безпечністю харчової продукції // ІV Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи». - Полтава. - 2025. - С. 79-80. |
Аннотация: | Для харчової промисловості найбільш актуальними є системи управління якістю і безпечністю харчової продукції відповідно до вимог стандартів серії ISO 9000 та ISO 22000, а також GMP (належна виробнича практика).
Найбільш ефективна система управління якістю і безпекою харчових продуктів - це поєднання двох підходів та їх інтеграція в єдину систему. За рахунок спеціалізації, спрямованої на забезпечення заданих вимог, наприклад, безпеки (за принципами НАССР і GMP) вітчизняні виробники забезпечують ефективність і результативність процесів виробництва харчової продукції та отримують переваги у бізнесі. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15325 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|