Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15326

Название: Застосування системи НАССР для виробництва сиру «Адигейський»
Авторы: Артемова, Оксана Олександрівна
Тюрікова, Інна станіславівна
Ключевые слова: система безпечності
сир "Адигейський"
показники якості і безпечності
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Артемова О. О. , Тюрікова І. С. Застосування системи НАССР для виробництва сиру «Адигейський» // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернетконференції (м. Полтава, 28 листопада 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С. 1041-1043.
Аннотация: На сьогодні системою, що дає можливість забезпечити стабільно високу без-печність та належну якість харчових продуктів у процесі виго-товлення, зберіганні та реалізації продукції є система НАССР – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Встановлено, що основними небезпечними чинниками під час виробництва сиру «Адигейський» є чинники біологічної та хімічної природи, а саме: ККТ-1Х (етап приймання молока-сировини); ККТ-2Б (етап пастеризації молока); ККТ-3Б (зберігання та відвантаження продукту) та одна операційна програма-передумова ОПП-1А (всі етапи, окрім приймання пакувальних матеріалів та солі кухонної). Для визначених критичних точок контролю встановлено заходи контролю, які забезпечують випуск безпечного для споживання продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15326
ISBN: 978-966-184-478-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Арьемова_тюрікова.pdf1,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь