Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15327

Название: Методика оцінювання небезпечних чинників за системою НАССР
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Кніжникова, Полина В.
Босенко, Віталій М.
Ключевые слова: система безпечності та якості
небезпечні чинники
напої
технологічні процеси
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Тюрікова І. С., Кніжникова П. В., Босенко В. М. Методика оцінювання небезпечних чинників за системою НАССР // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024. С. 125-128.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15327
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тюрікова_Кніжникова_Босенко_Методика оцінювання небезпечних чинників за системою НАССР.pdf1,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь